Mama Beer

Blog


Mama Beer

 


Soms zijn er van die dagen waarop ik plannen maak, om ze vervolgens allemaal te laten varen. Want (1 van) mijn dochter(s) heeft me nodig. En als er iets is wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is dat ik eerst moeder ben. Mijn kinderen komen voor alles en iedereen, ook mezelf.

Dat ik me zo ben gaan verdiepen en vast ben gaan bijten in leefstijl, voeding, vaccins en andere medicatie, komt ook eigenlijk door hun en mijn wens voor een goede gezondheid voor ze.

Mijn omscholing tot klassiek homeopaat ben ik wel voor mezelf gaan doen. Dat was een noodzaak zodat ik zelf (mentaal) gezond zou worden en blijven. En waardoor ik ook de moeder kon worden die ik heel erg graag voor ze wilde zijn. Net als heel veel andere vrouwen zijn mijn dochters naar de opvang gegaan terwijl mijn man en ik naar werk gingen. Waar mijn oudste dochter pas weer ophield met huilen als ze werd opgehaald. Dat heeft ze overigens weken volgehouden, hoorden we later. Maar ja, het hoort zo, iedereen doet het, of eigenlijk: moet het. En nadat de jongste 4 werd en naar school ging, ging ik naast 4 dagen werken ook naar school. Achteraf te gek voor woorden eigenlijk, maar om uit de farmaceutische wereld te komen was het echt noodzaak.

En wat was het het waard! Want pas toen werd mijn kijk op de wereld zo anders en kon ik de moeder zijn die mijn dochters verdienden. Want om mij zijn zij geboren, en nu had (en heb) ik de mogelijkheid ze te begeleiden en te ondersteunen waar en wanneer ze dat nodig hebben. En dus, natuurlijk, laat ik mijn plannen varen als ze steun nodig hebben. En verplaats ik consulten als dat nodig is.


Maar bijt ik me ook vast in onderwerpen waarvan ik denk dat het beter kan voor hun gezondheid en geluk, waardoor ik ondertussen heel veel meer weet dan 5 jaar geleden over voeding, producten voor lichaamsverzorging en andere leefstijl onderwerpen, wat reguliere medicatie en hormonale preparaten doen met ons. En nu ik zo veel meer over weet, deel ik het ook heel graag met andere (aankomende) mama beren! Want kom niet aan onze kindjes, dan heb je echt een probleem! Er is alleen zo veel wat uitgezocht kan, MOET, worden voor het gezond en gelukkig laten opgroeien van onze kinderen, maar waar begin je?! Nou, bij mij bijvoorbeeld. Als je door de bomen he bos niet meer ziet, of je bent na het beginnen zo in de war, kom met je vragen! En nog steeds leer ik iedere dag bij en zijn er nog zo veel onderwerpen waar ik me dolgraag in zou willen duiken. Voor nog meer gezondheid voor mijn gezin. Maar ook voor de jouwe.


 

Laten we onze kennis en kracht samen nog sterker maken: mama beren bij elkaar! Voor al deze mama’s organiseer ik af en toe een speciale dag, waarin je je vragen kunt stellen over kinderziekten, vaccineren, homeopathie en voeding. En waar je met andere mama beren samen bent. Ik zie je heel graag daar, maar je kunt natuurlijk ook al eerder met je vragen bij me terecht. Wil je ook graag deel uitmaken van deze groep gelijkgezinde moeders? Ik ga deze dag vaker organiseren, dus houd mijn website in de gaten!