Cursussen

Praktijk Hornung

Voor welzijn en wel blijven

 

Minicursus Zelf Helpen met Homeopathie

 

De mogelijkheden van homeopathische middelen zijn enorm, ook op het gebied van eerste hulp voor thuis. Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld koorts, oorontstekingen, diarree, verbrandingen, kneuzingen en (sport) blessures zijn acute situaties die vaak erg goed reageren op homeopathie. Genezing gaat ook vaak verrassend snel. En dat wil ik graag met jullie delen!

Ik organiseer daarom de cursus “Zelf helpen met homeopathie”. In 2 uur leer ik je hoe je, met behulp van een werkboekje, zelf homeopathie kunt toepassen bij ongelukjes, verwondingen, reisziekte, steken en beten, verbranding, sportblessures en meer.

 

Voor 2019 zijn er weer nieuwe dagen gepland voor de mini cursus.

  • woensdag 23 januari van 09:30 tot 11:30
  • zaterdag 9 februari van 10:00 tot 12:00
  • vrijdag 22 maart van 09:30 tot 11:30
  • woensdag 10 april van 19:30 tot 21:30
  • woensdag 15 mei van 09:30 tot 11:30

 

Wanneer je met 2 of meer personen wilt deelnemen, is het ook mogelijk om je eigen voorkeursdatum en tijd af te spreken. Neem hier graag contact met me op.

 

Kosten: € 45,00 in de vorm van een kort consult voor de cursus begint of na afloop, wat door je aanvullende zorgverzekering vergoed wordt (mits je aanvullende verzekering homeopathie vergoed, controleer je zorgpolis hier voor). Na afloop van de cursus kun je een eigen EHBO-doosje met 37 middelen en het werkboekje ‘Homeopathie voor Thuisgebruik’ aanschaffen (€42,50 voor het doosje en werkboekje). Ook is het mogelijk om de Homeopathische Thuisapotheek van P. Jorritsma erbij te kopen ( €17,50) voor nog meer mogelijkheden om het EHBO doosje in te zetten. Geef bij het opgeven graag of je de Thuisapotheek erbij wilt aanschaffen.

 

Wil je je aanmelden? Of liever nog wat meer informatie? Klik dan hier voor contact.

Contact gegevens Homeopathie, Orthomoleculaire therapie en Reiki             Contact gegevens Massage (Edwin):

(Marjon) :

Telefonisch: 06-36 17 22 54,  homeopathie@praktijkhornung.nl                               Telefonisch:  06-17 73 06 96, massage@praktijkhornung.nl

 

Disclaimer van Praktijk Hornung                                    Privacy regeling van Praktijk Hornung

 

Copyright  ©Praktijk Hornung 2018.  All Rights Reserved