Themadagen

Themachtend:


Kinderziektes leren ondersteunen met behulp van homeopathie

De druk vanuit de maatschappij om je kindjes te vaccineren is op het moment groot. Er heerst een angst dat kinderziektes erg gevaarlijk zijn. Voor kinderen met een immuunsysteem wat niet goed werkt, kunnen alle infectie ziektes, inclusief kinderziektes, inderdaad een risico zijn. Om het immuunsysteem van je kindje te verbeteren en te ondersteunen, kun je leefstijl veranderingen invoeren om een kindje meer weerbaar te maken tegen infecties. Nog meer ondersteuning kun je geven door homeopathie in te zetten, waarbij je kindje bij ziektes op een natuurlijke manier zelf kunt ondersteunen, zodat gebruik van reguliere medicatie, bijvoorbeeld hoest-, pijn- of koortsmedicatie, verminderd kan worden.


Tijdens deze ochtend leer je werken met het homeopathische EHBO doosje. We bespreken kinderziektes, de symptomen die je kindje hierbij kan hebben en welk middel je op welke manier kunt inzetten zodat herstel sneller optreedt.


De ochtend is incl. koffie, thee en wat lekkers en de EHBO bij kinderziekten reader. Op de dag zelf kun je het homeopathische doosje aanschaffen (€42,50)


Deelnemen aan deze ochtend kost €55,-.


Voor meer informatie of voor het aanmelden voor deze bijzondere ochtend, kun je contact opnemen: 06-36172254 of mailen naar homeopathie@praktijkhornung.nl


Locatie:  Bergweg 2, Noordwijk

Datum: 18 januari 2020

Tijd: 10:00 - 13:00

 

Workshop Zelf Helpen met Homeopathie

 

De mogelijkheden van homeopathische middelen zijn enorm, ook op het gebied van eerste hulp voor thuis. Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld koorts, oorontstekingen, diarree, verbrandingen, kneuzingen en (sport) blessures zijn acute situaties die vaak erg goed reageren op homeopathie. Genezing gaat ook vaak verrassend snel. En dat wil ik graag met jullie delen!

Ik organiseer daarom de workshop “Zelf helpen met homeopathie”. In 2 uur leer ik je hoe je, met behulp van een werkboekje, zelf homeopathie kunt toepassen bij ongelukjes, verwondingen, reisziekte, steken en beten, verbranding, sportblessures en meer.

 

Voor 2020 zijn er weer nieuwe dagen gepland voor de workshop.

  • vrijdag 10 januari van 09:30 tot 11:30

 

Wanneer je met 2 of meer personen wilt deelnemen, is het ook mogelijk om je eigen voorkeursdatum en tijd af te spreken. Neem hier graag contact met me op.

 

Kosten: €50,00 in de vorm van een kort consult voor de cursus begint of na afloop, wat door je aanvullende zorgverzekering vergoed wordt (mits je aanvullende verzekering homeopathie vergoed, controleer je zorgpolis hier voor).
Na afloop van de cursus kun je een eigen EHBO-doosje met 37 middelen en het werkboekje ‘Homeopathie voor Thuisgebruik’ aanschaffen (€47,50 voor het doosje en werkboekje). Ook is het mogelijk om de Homeopathische Thuisapotheek van P. Jorritsma erbij te kopen ( €17,50) voor nog meer mogelijkheden om het EHBO doosje in te zetten. Geef bij het opgeven graag of je de Thuisapotheek erbij wilt aanschaffen.

 

Wil je je aanmelden? Of liever nog wat meer informatie? Klik dan hier voor contact of gebruik de aanmeld knop hiernaast.

Contact gegevens Homeopathie, Orthomoleculaire therapie en Reiki (Marjon): Telefonisch: 06-36 17 22 54,  homeopathie@praktijkhornung.nl                             

 Disclaimer van Praktijk Hornung

Contact gegevens Massage (Edwin):

Telefonisch:  06-17 73 06 96, massage@praktijkhornung.nl

 

Privacy regeling van Praktijk Hornung

Copyright  ©Praktijk Hornung 2019.  All Rights Reserved

Deze website gebruikt cookies.

Accepteren