Themadagen

Themadag:


Opvoeden, wat is wijsheid?

De druk vanuit de maatschappij om je kindjes vooral maar wel te vaccineren is op het moment enorm. Voor veel ouders is het ook helemaal geen issue en volgen het RVP zonder twijfel.

Voor andere ouders is het vaccineren helemaal geen vaststaand feit. Er kleven risico's aan vaccineren, waar ze, logisch, vragen over hebben. Vanuit de overheid wordt hier helaas geen antwoord op gegeven en deze ouders worden gezien als lastig, of zelfs belachelijk gemaakt. Terwijl twijfel over zo'n belangrijk onderwerp normaal zou moeten zijn. Want je kindje is gezond, maar zou dat na een vaccin niet meer hoeven zijn.


Soeciaal voor deze twijfelende ouders, voor deze dag moeders, organiseer ik deze dag. Waar je kennis kunt maken met andere twijfelende of niet (meer) vaccinerende moeders. Waar ik je vertel over de kinderziekten, over de vaccins. Maar ook hoe je je kindje(s) kunt ondersteunen met leefstijl- en voedingstips. EN als laatste is er workshop homeopathie en kidnerziekten, waarbij je met het homeopathische EHBO doosje leert werken om de zieke sneller weer beter te laten voelen.

De dag is incl. koffie, thee en wat lekkers, incl lunch en receptenboekje en EHBO bij kinderziekten reader. Op de dag zelf kun je het homeopathische doosje aanschaffen (€42,50)


Deelnemen aan de dag = €145,-. Boek je echter voor 18 december, krijg je vroegboek korting van 10% en betaal je €130,-.


Voor meer informatie of voor het aanmelden voor deze bijzondere dag, kun je contact opnemen: 06-36172254 of mailen naar homeopathie@praktijkhornung.nl

 

Workshop Zelf Helpen met Homeopathie

 

De mogelijkheden van homeopathische middelen zijn enorm, ook op het gebied van eerste hulp voor thuis. Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld koorts, oorontstekingen, diarree, verbrandingen, kneuzingen en (sport) blessures zijn acute situaties die vaak erg goed reageren op homeopathie. Genezing gaat ook vaak verrassend snel. En dat wil ik graag met jullie delen!

Ik organiseer daarom de workshop “Zelf helpen met homeopathie”. In 2 uur leer ik je hoe je, met behulp van een werkboekje, zelf homeopathie kunt toepassen bij ongelukjes, verwondingen, reisziekte, steken en beten, verbranding, sportblessures en meer.

 

Voor 2020 zijn er weer nieuwe dagen gepland voor de workshop.

  • vrijdag 10 januari van 09:30 tot 11:30

 

Wanneer je met 2 of meer personen wilt deelnemen, is het ook mogelijk om je eigen voorkeursdatum en tijd af te spreken. Neem hier graag contact met me op.

 

Kosten: € 45,00 in de vorm van een kort consult voor de cursus begint of na afloop, wat door je aanvullende zorgverzekering vergoed wordt (mits je aanvullende verzekering homeopathie vergoed, controleer je zorgpolis hier voor). Na afloop van de cursus kun je een eigen EHBO-doosje met 37 middelen en het werkboekje ‘Homeopathie voor Thuisgebruik’ aanschaffen (€47,50 voor het doosje en werkboekje). Ook is het mogelijk om de Homeopathische Thuisapotheek van P. Jorritsma erbij te kopen ( €17,50) voor nog meer mogelijkheden om het EHBO doosje in te zetten. Geef bij het opgeven graag of je de Thuisapotheek erbij wilt aanschaffen.

 

Wil je je aanmelden? Of liever nog wat meer informatie? Klik dan hier voor contact of gebruik de aanmeld knop hiernaast.

Contact gegevens Homeopathie, Orthomoleculaire therapie en Reiki (Marjon): Telefonisch: 06-36 17 22 54,  homeopathie@praktijkhornung.nl                             

 Disclaimer van Praktijk Hornung

Contact gegevens Massage (Edwin):

Telefonisch:  06-17 73 06 96, massage@praktijkhornung.nl

 

Privacy regeling van Praktijk Hornung

Copyright  ©Praktijk Hornung 2019.  All Rights Reserved

Deze website gebruikt cookies.

Accepteren