Klankschaal massage

Massage


Massage wordt al eeuwenlang over de hele wereld toegepast, in verschillende vormen en op basis van verschillende onderliggende filosofieën. Massage is dus niets nieuws.


De meeste mensen kennen de uitspraak “even over de pijnlijke plek wrijven” wel . Als we ons gestoten hebben, als we buikpijn of hoofdpijn hebben, zijn we snel geneigd om over die pijnlijke plek te wrijven. Ook dat is al een massage.


We leven in een drukke tijd en laten ons daardoor gemakkelijk meeslepen in dat tempo en onthaasten vinden we vaak moeilijk. Het mooie van massage is dat het je direct uit de dagelijkse routine haalt zodat je even stilstaat. En stil ligt.


Klankschaal massage


Ons lichaam bestaat voor ca. 70% uit water, waardoor trillingen - geluid - op een schitterende manier door ons lichaam wordt geleid. Geluid is klank en klank is trilling. Het geluid kunnen wij horen maar de trilling kunnen wij voelen.

Een klankschaal behandeling is er vooral op gericht om vastzittende spanningen of emoties uit het lichaam te trillen, waardoor het lichaam zich weer volledig kan ontspannen.


Klankschaal massage wordt gegeven over de kleding en kan daarom, op verzoek, ook goed gecombineerd worden met een stoel massage.