Stoel massage

Stoelmassage (TouchPro®)


Een  TouchPro® stoelmassage geeft een moment van rust, concentratie en nieuwe energie. De stoelmassage vindt gekleed plaats, zittend op een speciale stoel, waarbij nek, schouders, hoofd, rug en armen worden behandeld.

Na de massage voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingstoffen zuurstof naar de hersenen zal toenemen.

De stoelmassage is een zeer effectieve manier om stress, nek-, schouder-, rug- en armklachten te voorkomen, of te verlichten, men voelt zich na enkele behandelingen fitter en energieker, en de spanning in de spieren en pezen neemt af.


Stoelmassage bij bedrijven


Bent u werkgever? Dan zult u ervaren dat zo’n massage voor uw medewerkers het rendement van hun werk aanwijsbaar verhoogt. Het is een preventieve behandeling en kan het ziekteverzuim verlagen. Geinteresseerd? Een gratis en vrijblijvende demonstratie op lokatie behoort ook tot de mogelijkheden.Stoelmassage bij het Ronald McDonald in Leiden


Bij verschillende ziekenhuizen in Nederland is een Ronald McDonald huis, waar ouders van zieke kinderen kunnen verblijven. Dit is een organisatie die  Praktijk Hornung bijzonder dankbaar is. Als blijk van deze waardering wordt er daarom jaarlijks gratis stoelmassage aangeboden aan de ouders die op dat moment in het Ronald McDonald huis in Leiden verblijven.


Kennis maken met stoel massage?

Op woensdag 21 november kun je kosteloos kennis komen maken met stoel massage bij de Beweegschool in Noordwijk.

Tijd: 13:00-16:00

Locatie: Heilige Geestweg 26, Noordwijk.Leuke uitspraken na een massage: '...superlekker en relaxed', 'erg ontspannend', '...nou zeg, ik sliep bijna...' of 'nou..., daar was ik echt aan toe, bedankt. Tot volgende week!'. Fantastisch!!..'Kan iedereen een stoelmassage aanraden!


Contact gegevens Homeopathie, Orthomoleculaire therapie en Reiki             Contact gegevens Massage (Edwin):

(Marjon) :

Telefonisch: 06-36 17 22 54,  homeopathie@praktijkhornung.nl                               Telefonisch:  06-17 73 06 96, massage@praktijkhornung.nl

 

Disclaimer van Praktijk Hornung                                    Privacy regeling van Praktijk Hornung

 

Copyright  ©Praktijk Hornung 2018.  All Rights Reserved

Deze website gebruikt cookies.

Accepteren