Stoel massage

Stoelmassage


Een stoelmassage geeft een moment van rust, concentratie en nieuwe energie. De stoelmassage vindt gekleed plaats, zittend op een speciale stoel, waarbij nek, schouders, hoofd, rug en armen worden behandeld.

Na de massage voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingstoffen zuurstof naar de hersenen zal toenemen.

De stoelmassage is een zeer effectieve manier om stress, nek-, schouder-, rug- en armklachten te voorkomen, of te verlichten, men voelt zich na enkele behandelingen fitter en energieker, en de spanning in de spieren en pezen neemt af.Stoelmassage aan huis


Woon je binnen een afstand van 7 kilometer dan is het nu ookmogelijk een stoelmassage aanhuis af te spreken. Edwin komt dan op de fiets langs en neem alles mee, zelf zorg je voor een voldoende ruimte waar de stoel kwijt kan. Met mooi weer kan het zelfs in je eigen tuin.


Stoelmassage bij bedrijven


Bent u werkgever? Dan zult u ervaren dat zo’n massage voor uw medewerkers het rendement van hun werk aanwijsbaar verhoogt. Het is een preventieve behandeling en kan het ziekteverzuim verlagen. Geinteresseerd? Een gratis en vrijblijvende demonstratie op lokatie behoort ook tot de mogelijkheden.Stoelmassage bij het Ronald McDonald in Leiden


Bij verschillende ziekenhuizen in Nederland is een Ronald McDonald huis, waar ouders van zieke kinderen kunnen verblijven. Dit is een organisatie die  Praktijk Hornung bijzonder dankbaar is. Als blijk van deze waardering wordt er daarom jaarlijks gratis stoelmassage aangeboden aan de ouders die op dat moment in het Ronald McDonald huis in Leiden verblijven.
Leuke uitspraken na een massage: '...superlekker en relaxed', 'erg ontspannend', '...nou zeg, ik sliep bijna...' of 'nou..., daar was ik echt aan toe, bedankt. Tot volgende week!'. Fantastisch!!..'Kan iedereen een stoelmassage aanraden!